Samen werkt 't Aanmelden!

Zet je talenten in voor JobHulpMaatje Jou hulp is nodig. Er zijn mensen die hun baan verliezen en niet weten hoe ze nu verder moeten. Het verliezen van een baan valt vaak zwaar, zowel financieel als emotioneel. Ook komt het voor dat mensen wel een baan hebben, maar niet op hun plek zitten. Jij kunt hen als vrijwilliger helpen. Je kunt JobMaatje worden en hen helpen om een stap dichter bij een (passende) baan te komen. Of je nu woont in Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Losser, of ergens anders in deze regio. Wij kunnen jouw hulp als vrijwilliger goed gebruiken. En als er een werkzoekende aan je wordt toegekend vraagt dat maar 2 uur per week van je tijd. En daarmee kun jij al impact maken in de levens van anderen.

Word JobMaatje Naast individuele ondersteuning bieden wij ook hulp in groepen, JobGroups. Sommige werkzoekenden vinden het lastig om mee te draaien in zo'n groep of hebben na de JobGroup behoefte aan extra begeleiding. Als vrijwillig JobMaatje word jij gekoppeld aan een werkzoekende die jij één op één coacht. Je gaat aan de slag met dezelfde vraagstukken als in de groepsbijeenkomsten, maar je begeleidt iemand individueel. 


Meld je aan als vrijwilliger [Maatje worden] Aanmelden als vrijwilliger voor JobHulpMaatje kan met onderstaand formulier. Wil je eerst meer informatie, meld je dan aan voor de informatieavond.

Naam(Vereist)
Geboortedatum
Adres(Vereist)
Wat zou je graag willen doen?(Vereist)
Je kunt eventueel meerdere opties aangeven.
Wat is je motivatie om vrijwilliger te worden?
Via social media, website, nieuws, iets anders?
Is er een locatie waar jij je het liefst zou inzetten?
Upload hier eventueel je CV.
Toegestane bestandstypen: doc, docx, odt, pdf, pages, Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Persoonsgegevens(Vereist)
Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend binnen JobHulpMaatje Nederland en JobHulpMaatje Enschede verwerkt. Je leest in onze privacyverklaring hoe wij zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.