Samen werkt 't Aanmelden!

Meld je hieronder aan voor deelname aan een JobGroup of voor een individueel traject met een maatje (een soort JobCoach). Ook kan je kiezen voor een informatiebijeenkomst als je nog niet zo goed weet wat er bij je past.

Een JobGroup bestaat uit meerdere avonden waarop je verschillende onderwerpen behandeld. Het is een creatieve ontmoetingsplek voor werkzoekenden, die elkaar steunen en op weg helpen om een baan te vinden. Samen met anderen spreek je over concrete do’s en don’ts voor het vinden van werk. Dit doe je aan de hand van prikkelende vragen en opdrachten vanuit een werkboek. Je kunt hier ook terecht voor het uitwisselen van vacatures, sollicitatie-ervaringen en tips. De avonden worden begeleidt door jobgroupleiders en er is af en toe een gastspreker.

Wil je liever individueel ondersteuning ontvangen door een maatje dan kan dat ook. Je kunt dan op maat de doelen bij jouw hulpvraag bepalen en hierin ondersteuning ontvangen. Het aantal coachingsgesprekken is afhankelijk van jouw hulpvraag.

Wij bieden ondersteuning in Enschede. Laat het wel vooral weten als je wel in deze regio woont, maar niet in Enschede. Bijvoorbeeld in Oldenzaal, Losser of Hengelo of een andere plaats? Dan kijken we samen naar wat de mogelijkheden zijn om jou te helpen.

Wil je weten wanneer én waar er een JobGroup wordt gegeven? 
Kijk dan in de agenda!

Naam(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Woonplaats(Vereist)
Deelname in Enschede(Vereist)
Kies waarvoor je je wilt aanmelden.
E-mailadres(Vereist)
We gebruiken jouw e-mailadres om je een bevestiging te sturen van deze aanmelding, en om je te informeren indien nodig over JobHulpMaatje Enschede.
We gebruiken je telefoonnummer alleen indien nodig voor jouw aanmelding of de ondersteuning die je vraagt.
Leg in het kort jouw situatie uit.
Op welke plekken heb jij wel eens van JobHulpMaatje Enschede gezien of gehoord?(Vereist)
Er zijn meerdere antwoorden mogelijk
Hidden
Geef hier andere bijzonderheden, vragen of opmerkingen aan ons door.
Persoonsgegevens(Vereist)
Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend binnen JobHulpMaatje Nederland en JobHulpMaatje Enschede verwerkt. Je leest in onze privacyverklaring hoe wij zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.