Samen werkt 't Aanmelden!

Waarom een JobGroup volgen bij Jobhulpmaatje Enschede

Je bent op zoek naar werk, alleen het lukt niet om die baan te vinden die echt bij je past. Wie of wat kan jou dan helpen om die passende plek te vinden waarin jij met jouw talenten tot z’n recht en tot bloei komen?

Meerdere mensen in Enschede hebben bij het zoeken van een passende baan een JobGroup gevolgd of begeleiding gehad van een Maatje, met positief resultaat.

Hoe helpt een JobGroup of een Maatje?

Met een professioneel programma dat bestaat uit 7 stappen word je verder geholpen bij jouw zoektocht naar een passende baan. Tijdens een JobGroup ga je zelf aan de slag met een werkboek, je ontvangt begeleiding en er zijn trainers aanwezig die het programma zullen leiden. De JobGroup volg je met andere werkzoekende mensen en dat heeft een groot voordeel voor jou. Je ontdekt dat je niet de enige ben, je leert door de vragen van anderen en je kunt elkaar verder helpen.

Heb je na de 7 bijeenkomsten meer begeleiding nodig? Dan zijn er Maatjes beschikbaar om jou verder te helpen. En mocht een JobGroup echt niet bij je passen om persoonlijke redenen dan kun je in plaats van een JobGroup ook gelijk begeleiding ontvangen van een Maatje.

Is er persoonlijke begeleiding in de groep?

Natuurlijk kan het spannend zijn om in een groep een training te volgen. Daar is alle begrip voor. Er zal tijdens de training aandacht zijn voor jou als persoon en jouw vragen en onzekerheden. Werk zoeken is een persoonlijke zoektocht en daar nemen we de tijd voor.

Bij deze training horen ook diverse testjes die jou inzicht geven in wie je bent, wat je kunt, wat bij je past en wat je te bieden hebt. Want een werkplek vinden waar jij niet tot je recht komt is voor niemand fijn.

“De JobGroup is belangrijk geweest voor mij. Het heeft me meer zelfvertrouwen gegeven om stappen te zetten op de Nederlandse arbeidsmarkt.”

– Shareen Auma –

Ik wil een informatie-avond volgen