Samen werkt 't Aanmelden!

Netwerkbijeenkomst vrijwilligers Jobhulpmaatje

Het was weer helemaal leuk bij de bijeenkomst van Jobhulpmaatje Enschede! Met vrijwilligers, betrokkenen, deelnemers, JobMaatjes, Trainers, Coördinatoren en het bestuur kwamen we bijeen tijdens de Summer Meet & Greet.

Samen zijn we de zomer gestart met het genieten van lekker eten, het uitwisselen van verhalen en vooral ook het netwerken. Want niet iedereen kent elkaar en bij Jobhulpmaatje Enschede komen er ook steeds weer nieuwe mensen langs: werkzoekenden, op zoek naar een passende baan, waar ze gelukkig mee zijn.

Tijdens de avond hebben we ook een rondje gedaan, waarbij we onszelf voorstelde aan de anderen, onze ervaring of kennis konden delen en ook een hulpvraag mochten neerleggen. Want dát is netwerken. Heel bijzonder was het ook dat we gelijk konden kennis maken met de nieuwe coördinator Marijke. Zie daarvoor ons andere bericht waarin zij zichzelf voorstelt.

Jobhulpmaatje Enschede helpt bij het zoeken naar een passende baan

Lees je de berichten op deze site en ben je nieuwsgierig naar of JobHulpMaatje Enschede ook iets voor jou kan betekenen? Bijvoorbeeld bij ondersteuning bij het zoeken naar een passende baan of wil je graag zelf mensen gaan coachen? Laat je gegevens achter via het contactformulier, dan nemen wij contact met jou op. Of kijk in onze agenda op de site voor alle data van informatiebijeenkomsten.

Fotogallerij bijeenkomst vrijwilligers JobHulpMaatje Enschede