Samen werkt 't Aanmelden!

Hoe kan ik een passende baan vinden?

Onlangs kregen we als JobhulpMaatje Enschede het volgende bericht waar we heel blij mee zijn:

“Hoi Jaap, Ben je al op de hoogte? Ik heb een baan gevonden via mijn persoonlijk toegewezen maatje! Daar waar de groepsbijeenkomsten niet aan mij besteed waren, was het JobMaatje dat voor mij juist wel. Ik had mijn hulpvraag duidelijk en mijn persoonlijke maatje kon daarin heel exact ondersteunen. Hij heeft een no-nonsense aanpak waarbij de opties ‘inzetten of ophoepelen’ zijn. Er werd mij geen hand boven mijn hoofd gehouden, maar een behulpzame flinke duw in de rug voorwaarts. Hij gaf eerlijke opbouwende en ook wel confronterende reflectie waar ik ook echt wat mee kan. En dat was nou precies wat ik nodig had!

Mijn JobMaatje heeft me geactiveerd en laten nadenken en ik ben daar thuis ook mee aan de slag gegaan. Dat alles heeft in 6 a 7 bijeenkomsten geleid tot precisie-sollicitaties die zorgden voor een meekijkdag bij de rechtbank Almelo en 2 sollicitatiegesprekken bij andere instanties waarvan de tweede nu mijn baan is geworden. Sinds 1 juli ben ik op de Universiteit Twente aan de slag gegaan als Medewerker Informatiebeheer / Recordkeeper voor 32 uur per week, ik zit hier helemaal op mijn plek in een geweldige werkomgeving (letterlijk, de campus is een mooie plek) met leuke collega’s en goede werkomstandigheden!”

“Via deze weg wil ik jou en Jobhulpmaatje Enschede heel erg bedanken voor alle tijd, moeite en inzet die jullie mij hebben gegeven en ook nog steeds aan anderen geven. Andere instanties hielpen niet. Zonder jullie zat ik zonder inkomsten, dus nogmaals, heel erg veel dank!”