Samen werkt 't Aanmelden!

Gratis Workshop CV maken

Val op met een goed CV en aansprekende sollicitatiebrief

Zoek je werk? Dan is het belangrijk om een goede CV (curriculum vitae) te maken en een aansprekende motivatiebrief. Maar hoe doe je dat? Wij van JobHulpMaatje Enschede snappen heel goed dat dit soms heel lastig kan zijn en daarom bieden wij een gratis Workshop CV maken aan. Dit is in november in Enschede. Iedereen die werk zoekt is welkom! Ook als je beperkte kennis van de Nederlandse taal en cultuur hebt.

Tijdens de workshop leer je hoe je een CV moet maken en hoe je deze het beste kan gebruiken. Ook besteden we aandacht aan het opstellen van een goede motivatiebrief. Na de workshop maak je de CV thuis af en krijg je later de mogelijkheid om het resultaat te bespreken met een workshopleider zodat je hem kunt verbeteren.

Data Workshop CV maken in november in Enschede

De Workshop CV maken wordt aangeboden op nog 2 verschillende momenten (1 gaat niet door) zodat je kunt kiezen:
Donderdag-ochtend 23 november van 9.00 – 12.00 uur.
Woensdag-avond 29 november van 19.00 – 22.00 uur.

De locaties kun je vinden bij de aanmeldingspagina. Het zal in ieder geval in een wijkcentrum zijn in Enschede Zuid. De Workshop CV maken wordt gegeven door de workshopleiders Andrea Reudink en Jaap van Tilburg. Deelname aan de workshop is gratis.

Kom je naar de Workshop CV maken in november?

Zoek dan alvast naar 1 of 2 vacatures om mee te nemen. Vacatures waar jij op zou willen reageren.

Vraag je je af wat een CV (Curriculum Vitae) eigenlijk is?

Het is een beschrijving van wie je bent en wat jij kan. Ook staat er op wat jouw ervaring tot nu toe is op allerlei gebieden en welke opleiding je hebt gehad. Het is bedoeld om te gebruiken bij je sollicitatie voor een passende baan.

Aanmelden voor de Workshop

Helaas kun je je niet meer aanmelden omdat de data al voorbij zijn. Heb je wel behoefte aan ondersteuning of uitleg? Meld je dan aan voor een JobGroup of JobMaatje (een soort JobCoach). Samen kijken we dan naar welke ondersteuning jij nodig hebt.

Aanmelden voor hulp bij werk zoeken